Julklappstips.

Jag tänkte ge er lite tips på vad man kan köpa i julklapp till familj och vänner. Eftersom det faktiskt snart är jul :)

Okej då kör vi!!

Mamma;
Mammor hit och mammor dit, vad kan man då köpa till sin mamma? Jo en mamma gillar oftast sitt hem så köp något fint till hemmet som tex...
... Ljusstakar, det är en fin gåva tycker jag .. Man kan också göra presenten fin, så att det verkligen ligger en tanke bakom.. Annars tycker jag helt klart att man ska satsa på något fint som hon kan ha på sig när ni ska träffa släkten eller vad ni nu hittar på frammot kvällen! :)


denna är jätte jätte fin i verkligheten, tex :)

Pappa;
Ja och så har vi då den manliga sidan av familjen, om man inte har en bror vill säga.. Men i alla fall.. vad kan man då hitta på.. ? Jo enligt mig brukar pappor läsa ganska mycket, inte alla kanske men min pappa gör verkligen det.. 

så varför inte köpa en bok?

 Det finns ju alltid förpackningar med parfym och sånt, men jag vet inte riktigt om det kanske är lite uttjatat.. Eller så tycker jag man ska köpa manschettknappar, för det finns det alltid användning för , och det finns massor med roliga,



Och för er som inte vet vad det är så är det knappar som man sätter vid handlederna på fina skjortor, som en vanlig knapp fast lite finare. :)

Bror;
Jag tycker helt klart man ska köpa snygga kläder till sin bror, eller ett snyggt smycke..

 Whyred - Que 7 GG NepsArmani - Knit Scarf 30X
Och sen är det ju då sjuuuuuuukt snyggt att ha halsduk till :)

Mormor/Farmor;
Okej , mormor och farmor vill ha kort.. :) så sätt igång o rama in skolkorten och ge bort för jag loooovar att de kommer bli jätte glada..

Farfar/morfar
Nu börjar det bli ganska svårt, men här tycker jag man kan köpa ett paket med parfym för jag tror det är ungefär det som en farfar eller morfar gillar bäst..

Och glöm inte att själva presenten gör halva grejen ;)


Jag höll nästan på att glömma syster..

Syster;
Har man en syster tycker jag helt klart man ska köpa ett smycke, eftersom det är personligt och köp ett fint smycke.. Eller ett fint nattlinne..


 


Och samma om ni köper till vänner , trosor bh och sånt är alltid kul att få :) (glöm inte smycken , det är finast) 



Och kusiner är typ som bror och syster ,, osv osv :)

Hoppas det hjälpte lite ..

Kram!


Välkommen tillbaka..

.. Man tackar .. :) nu har jag haft en riktig paus.. men jag ska säga er en sak.. JAG ÄR TILLBAKA!

Och med massor av nytt, för snart är det jul :)

Kram!!




Sjuk.

Erhm , hej antar jag.. Har inte bloggat på ett ganska bra tag, anledningen är att jag varit sjuk , riktigt sjuk... hahah synd om mig alltså!! men i alla fall , jag är fortfarande sjuk men jag orkar i alla fall flytta mina fingrar lite... Förhoppningsvis kommer jag blogga mer imorgon..
Jag ska fixa mig osv, hoppas ni förlåter mig!

Josse-dag

Har tillbringat dagen tillsammans med jossebuuus :D
Har varit jätte mysigt, har dock svina ont i halsen, jag vill döööööööö just nu!!!
Imorgon lär ju bli en hel dag i sängen, för fy vad jag inte orkar nåt annat..

Nehepp nu ska jag bädda ner mig i min varma dunhög och nana..
Vi ses imon puss


En bild på Agneta från min prao!


Blue blue and more blue





Blå tröja || Gina

:D

Nu ska jag o joss kolla film , gött mos !


Hemma!

Hej hopp!! Har haft världens mest nerlaggda uppdatering, men jag har haft fullt upp denna vecka, det har varit hur sjukt kul som helst att praoa i stockholm måste jag säga!!

Jag har shoppat lite med, men det visar jag imorgon, nu ska jag sova och skratta lite..





Philippa i studion för inspelning till cirkus möllllllllllller :D


Riggningen inför filmen..

Jag plåtade inte alla som var och spelade in i studion, men jag fick i alla fall en bild på Agneta.. men den tar vi någon annan gång...

hörs imon..


Naked shoulder.




Tjenixen, tänkte visa min nya klänning från Zara som jag har på mig idag..
Just nu sitter jag här med min dator och en macdator och jobbar, samt bloggar!! Alltså detta är skitkul, snacka om att jag vill praoa här nästa gång med !!!

Jag kommer blogga mer sen, men ni kan ju kolla mig på lookbook sålänge ;)
HÄR 

Ses och hörs

Flickorna Larsson.

Hej allesammans, jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Imorgon blir det mycket bättre kan jag lova men just idag orkade jag inte plocka upp datorn eftersom den låg längst ner i resväskan, och jag var på flickorna larsson hela dagen. Men imorgon kan jag lova er att det kommer att bli mycket mer bloggning, de har inspelning med filippa till cirkus möller. Vi har även en massa jobb att göra och förbereda till onsdag för då har inspelning hela dagen. Och på torsdag blir det fullrulle med inspelningar och annat. Det är verkligen superkul.
Jag kommer ta lite bilder från inspelningen osv, även från jobbet och såklart outfit.

Nej nu måste jag fixa lite med mat och sånt tills på onsdag..
Vi hörs imorgon LOVAR

puss

I Varberg.

Jag har haft världens mest fula uppdatering i världshistorien. Jag har landat i Varberg nu i alla fall och har bara känt att jaqg ville umgås med min släkt som jag träffar så sällan. Sen hade min faster också gått och köpt en ny hund som jag bara blev helt förälskad i. Har visat henne här på bloggen innan, Doris heter hon.. Jag har faktiskt döpt henne ;) haha, det passar henne kanon måste jag säga.

I alla fall, jag har shoppat lite till här i varberg men jag visar er det sen när jag kommer hem. Vi har också varit på kyrkogården idag eftersom att det är allahelgona, det var så vackert med alla ljus som lös i den mörka natten. Jag blev nästan gråtfärdig. Imorgon ska jag först vara här och passa Doris och sen blir det hem och packa för på måndag tar jag tåget till Stockholm. Jag kommer tillbringa nästa vecka i Stockholm hos mina änglar. Och sen kommer jag även praoa på Flickorna Larsson. Toppen! Snart landar vi också in i December vilket innebär firande för mig och mamma samt jul vå gånger. Det kommer inte bli någon vanlig födelsedag för min farmor och farfar brukar alltid vara med men nu ska de på bröllop i Nepal. Så jag blir firad utav dom på Julaftonsdagen typ, då vi har julafton här nere. Aja nu vet ni en hel del kan man ju säga! hahah, nej nu ska jag inte slösa er dyrbara tid men i Stockholm blir det foton och massa skojjjj!! Det vill ni inte missa , som jag brukar säga ;)


Varm dag!

Detta gled jag runt i idag!
Jeansskjorta - Lee
Tröja - bikbok
Skor - D.N.A



VAX

Ett vaxdockmuseum.
Olykan som skedde i Madrid under en bullfighting.


Stark?




Wiiieee



Mys dag!

Hej, nu är jag tillbaka på hotellet för ännu en lång dag ute i Madrid!
Imorgon blir det hemfärd och snabb ompackning till Varberg. Måste säga att resan varit grym. Har inte shoppat allt för mycket, blir nog med i Stockholm dock! Men endå.. hoppas på att ni haft en fin dag!
Jag totaldiggar byggnaden i bakgrunden.


Ett fint och mysigt café vi hamnade på efter att vi varit på nån grej med vaxdockor (bilder kommer)


Hittade en fin fin trädgård med en mysig bänk...


Vi käkade skit god tapas på nån liten mysig restaurang.


Ute på ett stort torg!


Saluhallen i Madrid!


Vacker vacker vacker...


Ett band på "el sol" Duktiga ..

Det var lite, mer bilder kommer kommer och kommer!



Nu drar vi...

Hallu bloggen , sovit gott? jag har sovit kanon! Har precis varit nere och käkat världens frukost. Super god. Nu ska vi bege oss ut och åka turistbuss och sitta på taket :D haha, vi ska kolla på något museum med grottor och sånna saker! Det ska bli kul faktiskt. Efter det hoppas jag på att vi drar oss in till centrum och käkar samt hoppar in i några affärer!! är ganska sugen på gå in i en affär som heter Pull & Bear. Lite kul namn men de har skiiiiiit fina kläder där inne!
Nej nu måste jag lägga ihop datorn och hoppa in i mina skor, för utgång på Madrids turist-ställen .. dadamtamtamtaaaaa.... :D
Shing shong folket! ;)

Shopping a la Madrid

En klänning , två tröjor och 3 pannband!! (syns ju inte så bra kanske)

Skönt med halvsommar!

Dagenooos,
Bilderna är inte de bästa men men , det får ni leva med!
Klänning - once
poppcornkofta - bikbok

España

Hola amigos!
Har haft en dålig uppdatering idag , eftersom min mamma och pappa hade datan i morse och sen har jag varit ute på Madrids shopping-gator en hel dag! Vi skulle till ett shoppingcentrum idag men eftersom det var så mega fint väder ville vi inte gå inne i ett fettmahus utan ute på de vackra gatorna! Jag har hunnit med lite shopping, har lite kvar att titta efter bl.a en pälsväst, halsduk och klackisar! Har hittat pälsvästen på en affär här i Madrid, alltså den är sjukt snygg, men skorna letar jag fortfarande efter.. Om jag inte hittar det här nu så kommer jag att inhandla det i Varberg eller i Stockholm som jag ska till nästa vecka! Så ingen förlust.. Hittar lite smått faktiskt, har hittat ett par stencoola marinblå skor, de skymtar lite i marinblå och är verkligen mega tuffa!! Men eftersom jag snart fyller år och det är julafton kanske jag bör önska mig något också, hahah!
Lite bilder med såklart!
Hittade en super mysig takvåning som jag bara var tvungen att ta kort på, huset låg precis bredvid ett litet torg kanske man kan säga, det var typ en liten tvärgata in från shoppinggatan där det var som en liten plats med några mysiga restauranger och fina lägenhetshus.


Mamma fångade mig när jag som minst anade det, jag satt i mina egna drömmar kan man säga..


Vi gick och kollade på flaminco dans, det var skit häftigt. En blandning av balett och stepp typ!!


En tjej satt och målade med spray på tavlor, enormt fina. det tog ca 5 min.





Sen gick vi och åt "kvällsmat" på ytterligare en mysig restaurang, det var tapas liknande bara att det var mackor med olika pålägg på! Dagen har varit kanon, har dock haft väldigt väldigt ont i min rygg.. :/ men annars så! :D

Leopardy!

Köpte denna apsnygga väska, blanco hette affären!!


Jag och Olle köpte varsina tofflor, hahahahah vi dog lite när vi stod i kassan, mina är grisarna och hans ankorna! sköna till tusen!

Vi hörs och syns kanske ikväll annars imorgon.. Un beso!



La ropa!

Bikbok poncho och vila tunika!
Shopping kommeeeer!!

En dag med massa kul!

Hej vänner!
Jag sitter just nu på hotellrummet här i Madrid. Dagen har varit super och jag skojjar inte om jag säger vi stannat på 4 restauranger och ätit lite små-plock tagit ett par fantor osv, haha. Vi skulle också kolla på tjurfäktning men till vår besvikelse hade de ställt upp ett fett tält mitt på arenan och hade oktober-fest. SUCK!!! Men men , jag tycker att själva grejen var helt grymt! Imorgon ska vi SHOPPA!!!! grymt shoppingcentra vi ska till.. skidbacke i det ;)
Tänkte visa lite bilder,
Vi var inne på en restaurang med massa uppstoppade tjurar, blev lite tjurigt så jag cpade mig lite. :D


Torget var FULLT med folk!


Halloween restaurang...

Visar shopping (hann med lite) och outfit sen..
OOHH btw Topshop var OTROLIGT!!! herre min gud vad mycket fint.. valde att inte köpa något idag eftersom vi ska ha shoppingdag imorgon och roligt att köpa då , men jag har hittat massa fint som förhoppningsvis kommer inhandlas imorgon!!

Solsken!

Helluu sunshines.
Sitter just nu i solskenet vid fönstret här på hotellrummet i Spanien. Ska snart fixa mig lite för äventyr ute på Madrids gator. Idag ska vi hitta på något kul tror jag, inte shopping dock eftersom det är stängt här idag!! Vädret är verkligen kanon också, det är varmt men spanjorerna går runt i jackor och mössor. Jag kör bara ben!
Nej nu måste jag hoppa in i duschen och klä på mig kläder! kommer fota och visa när jag kommer tillbaka hit till hotellrummet igen!
En liten bild från vår vackra utsikt.



Madrid är svaret.

Hej hönni, nu har jag kommit fram här till Madrid!! :D var väldigt väldigt oväntat men jag måste säga att jag tror det kommer bli kanon!!
Jag kommer blogga här från min papps Mac, om jag nu kan lära mig den skitdatan ;) haha.. Och allt kommer ligga under kategorin "around the world" - notera det hönni, för även outfits osv kommer göra det!

Min outfit för dagen ..
Nu ska jag käka lite mat och sen fixa mig lite för natten, det blir en lång dag imorgon , för både er och mig!!
Puss

RSS 2.0