Fuck!

Okej hönni , nu när jag entligen skulle blogga så kommer inte jag ha något internet.. Eftersom vi flyttar nu kommer det ta ett tag innan internetet är kommer till det nya huset. Men kika in här lite varje dag för det kanske funkar och om inte så kanske jag fixar nåt inlägg hos kompisar eller så.. ha det bra sålänge puss :)

historiken om klänningen

Hej allesammans, jag antar att ni läser kissies blogg? Det gör jag!!
Men det är en sak jag tycker är lite konstigt.. Kissies paljettklänning som hon skulle ha på omslaget av sin skiva sa hon ju att hon inte ville någon skulle veta var den var köpt?

Och om ni har sett "bellatyrashow" så när Kisse var med nämde hon nästean hela tiden att 
"Carolina Gynning har inte..""Carolina Gynning lyckades..." osv osv . Här om dagen såg jag att ett tag innan vi fick se att Kissie hade köpt klänningen såg jag att just Carolina Gynning hade den , Carolina som Kissie sett upp till så mycket och som hon vill bli som.. Jag såg även att Tyra hade den klänningen innan Kissie, och för ett par dagar sen så bråkade Kissie och Tyra, där Tyra skriver att Kissis fd bästa vän hade mailat henne där hon förklara hur gärna Kissie vill vara som Tyra .. Hm...

Varför öppna keften om att inte alla andra får köpa lika dant när hon själv gör det? :S




Det är den översta klänningen!


Hade bara lust att skirva av mig lite av mina tankar ;)


11:11

Godmorgon sunshines! =)
Hoppas ni sovit gott!!

Sista natten i mitt hus blev ganska bra faktiskt, önska bara det vore fler :( men men livet rullar vidare och man måste hitta på nya äventyr ju...

Idag ska jag vara med Ida och Evelinn igen eftersom vi ska fixa med vårt jobb det kommer bli full rulle idag med för förhoppningsvis kommer vi få någon lokal, haha men bara kanske så vi ska inte hoppas för mycket!


Men ha en härlig dag så hörs vi snart. :)




Bilden bjuder jag på ;)

Break!

Jag måste bara skriva ett inlägg om vårt företag med innan jag somnar :)

Det heter break och vi kommer driva det en tid framöver, det kommer vara ett speciellt café och vi kommer baka i princip allt :D Vi håller för tillfället på att hitta lokal och vi fick just tillstånd till att sälja livsmedel vilket är kanon :D

Ni kommer så småningom få se flygblad osv men nu har vi inte så mycket att visa eftersom vi bollar med massa bollar i luften samtidigt :)

Men titta in på jobbloggen där "sommarlovsentrepenörerna" bloggar om sina arbeten och där kan ni läsa mer om oss. Jag kommer självklart uppdatera varje dag om våra dagar i "arbetet" men det kan vara bra att kolla där med för just nu är det lite mer som kommit upp där :)

http://sleeksjo.blogspot.com/

Godnatt nu !


Godnatt!

Tänkte bara lägga in ett inlägg och skriva godnatt. :) Inatt är sista natten i mitt hus så jag ska verkligen bädda upp och sova skönt , kommer verkligen sakna mitt hus till 1000 , det är så mysigt och litet medans det andra "nya" huset är stort och inte alls lika mysigt.. Men jag antar att min mamma och pappa valt rätt och att jag kommer trivas. :)

Å jag kommer gråta i natt . stackars mig . haha !!

Men i alla fall, jag firade midsommar i skåne och jag och klara tog en massa härliga bilder. ni kan få ett smakprov ... (strand och vatten (L)









Godnatt. :)

Ur min väska!

Hahah , eftersom jag inte har någon gaderob kvar så bor jag i en väska :) eller mina kläder gör ! :P

Men tänkte visa er en outfitbild

Klänning från ONCE
Businessbag från antik 
Armband från söta ida!





Sommaroutfit!

People .. jag slängde ihop en sommaroutfit till er som är skit cool/fin och passar till sommaren! :)



Allt är från H&M, bra va? :) billigt och snyggt!




Victorias stil!

Tänkte visa er en "sno stilen" igen :)
Veronica på "me and my closet" har köpt en zebraklänning från H&M Jag tittade runt lite och såg att Victoria hade en zebraklänning som nästan var identisk jag vet inte exakt vad den kommer ifrån men jag tippar på att det är något dyrt ;) 

victoria-beckham-mtv-awards-5-v2.jpg image by NrllAless


















Birds!

Tänkte bara ge er ett litet tips i min nya kategori "sno stilen" :)

Karla från karlacloset.com har nydligen köpt ett par birdshoes från mary janes, 


Riktigt coola! 
sno hennes stil genom att köpa ett linne från ginatricot som jag själv gjort :) 
Det har även tjejen från fashionchalet gjort...



Grymt snyggt linne och det används flitigt!


11.44

Hej och godmorgon alla häliga människor!
Hoppas ni har fint väder och har haft en härlig morgon, jag kan ju säga att min natt har varit förj*vlig. Jag har bränt mig på kroppen så jag har knappt sovit en blund. Jag brukar inte bränna mig så jag "antog" att jag inte skulle göra det igår heller men testa ödet är jag bra på :P

Nu i alla fall sitter jag på min enda möbel som finns kvar i mitt tomma rum, min säng! Flyttlassen åker iväg en efter en, snart kommer det rinna en tår.. Haha flytta har jag gjort en gång i mitt liv och jag har bort i detta huset sen jag var 2 år. Så att lämmna det nu är faktiskt ganska jobbigt, men förhoppningsvis kommer jag trivas i mitt nya hus!

Jag ska också tillbringa dagen tillsammans med mina brudar. De kommer komma till mig snart hoppas jag, vi ska planera och träffa våran "vägledare" till vårt jobb som jag nämt innan, Därför kommer jag kanske inte göra så jätte många inlägg idag eftersom jag är på hennes kontor. Men nått kommer nog.







Ha en härlig dag i solen !!


Hej .. igen!

Hej igen , som ni kanske ser är min blogg lite ändrad! :)
Jag ville göra något nytt och nu känner jag mig sugen på att blogga igen!

Imorgon kommer jag lägga in bilder och så för nu är klockan mycket och jag ska sova..

Godnatt


Så dags att blogga igen

Nu ska jag blogga igen eftersom det är sommarlov! :D:D:D (snart i alla fall)

jag kommer snart göra om min blogg lite och så med, men till att börja med ska jag försöka vara lite mer aktiv skrivare !


Vi i lilla Eksjö har skolavslutning i dag (i regnet) skit trist med regn men men .. Vi går i alla fall ut vid 2-3 någon gång tror jag.. Har noll koll på just den biten..
Men i alla fall, jag kommer trotsa vädret och köra på bara ben endå, för det har jag bestämmt sedan innan.. Jag kommer också lägga in bilder och så sen men jag orkar inte ta på mig kläderna i förväg.

Men det känns inte som sommar......


Balen

Jag har varit på balen här i eksjö och det är en av orsakerna att jag inte bloggat!

Tänkte visa lite bilder på de snyggaste klänningarna och skorna!






























































Alla paren var jätte vackra på sitt eget sett! :)

Hoppas ni har haft en pra vi hörs imon då jag och min kusin beger oss till Jönköping för lite shopping!


Stek!

Nu har jag landat här hemma, ska snart ut i solen och steka lite till skolavslutningen.. ;) Så om det inte kommer bilder och så idag vet ni varför. hehe


Solen gassar i alla fall på som i en riktig sommar, och imorgon kommer det bli kanonväder så då blir det självklart en dagens!!

Ne , men nu ska dra på mig bikinin och lägga mig i värmen!!



rast!

Jahopp ni sitter man i skolan och försöker vara lite social här på bloggen. :)

jag har haft en bra skola och eftersom det inte är så långt kvar innan vi slutar hinner vi inte börja på något nytt vilket innebär att vi sitter i datasalen nästan varje lektion!!

Jag kommer blogga mer när jag är hemma bla visa er en klänning som jag har köpt, kanske i alla fall och lite sånt...

men ha det bra ! Pusss

Skolavslutningsklänning

Hej gott folk.. ;)
nu har min klänning kommit och jag har nästan satt ihop en hel outfit det är bara lite som är kvar och sen den stora frågan.. vad får vi för väder.. spänd till tusen på om det blir regn eller sol! haha

Men i alla fall här är den!


(lite dålig kvalite men den är tagen på en mobil)

Det är bara klänningen jag ska ha på skolavslutningen , mina saker som kommer till kommer till att få bli en överraskning !!

Men nu ska jag hoppa i sängen



Juni.

Så för ett tag sen bestämmde jag mig för att inte börja blogga förens i juni och nu såg jag att det var juni idag så det är väl dags att blogga igen antar jag!! :D

 

Dagen har varit ganska kort. Har inte gjort så mycket mer än slappat när jag kom hem! :)

Jag har fått min klänning med. och jag kommer lägga upp den här snart !! :) Men nu ska jag kolla datan lite pusshejs!


RSS 2.0